Галицька дефіляда

Черговий музично-гастрономічний фестиваль "Галицька дефіляда" в Тернополі запланований на свято Василя.

Фестиваль "Галицька дефіляда" заявляє права Тернополя на статус гастрономічною столиці України. Його учасниками стають найбільш самобутні ресторани і заклади громадського харчування міста.

Ресторатори представлять жителям і гостям міста найкращі страви галицької кухні з органічних продуктів: борщ, грибний суп, капусняк, вареники з картоплею, сиром, грибами, капустою, вишнями, чорницями тощо.

Перша "Галицька дефіляда" у форматі ярмарку пройшла в Тернополі 25 серпня, а повноцінний фестиваль відбувся 26-27 жовтня. Учасники приготували загальне традиційне галицьке блюдо - капусту засипану, якою всіх відвідувачів пригощали безкоштовно.

Цього разу " Галицька дефіляда " пройде з 10 по 14 січня на бульварі Данила Галицького. Ресторатори встановлять тут великі і просторі намети. Поласувати смачними стравами можна буде за столиками.

Крім традиційних українських страв, які представлять більше десятка ресторанів Тернополя, гостей пригощатимуть різдвяними смаколиками.

Організатори обіцяють багато забав, конкурсів, музики і позитивних емоцій. На сцені виступлять музичні групи. 13 січня будуть вертепи і Маланка. Останню представляти колектив з двох десятків людей.

Вхід на фестиваль "Галицька дефіляда" вільний. Організатори обіцяють найдемократичніші ціни на всі страви.

www.gcc.in.ua