По-русски
Українською
  • Курси валют: USD 11.5   EUR 15.7
  • Пальне: A92 10.53   A95 10.90   ДП 9.74

Leopolis Grand Prix
27-29 червня у Львові відбудеться найбільша автомобільна подія України та Центральної Європи.


AutoTravel у соціальних мережах


Свой первый холодильник мы с женой купили в магазине Комплект, находится в Одессе, нам понравился этот магазин.

В онлайн магазине оборудоваия stocktools.ru есть все. От ручного инструмента, до мощных лодочных моторов.

Ресторани Лос-Анджелеса можуть взяти подвійну плату за недоїдену страву

2 грудня 2013

У Лос-Анджелесі деякі ресторани, що працюють за принципом "з'їж, скільки зможеш", штрафують відвідувачів за недоїдену їжу.

Це означає, що, заплативши від $ 14 до $ 50 за так званий буфет або бранч, клієнт повинен набрати в тарілку рівно стільки закусок, скільки він зможе з'їсти. Якщо на тарілці відвідувача залишиться їжа, йому доведеться заплатити вдвічі більше.

Таким чином власники закладів борються зі зростанням кількості відходів - до 30% приготованої їжі викидається, а це не економічно, передає ІТАР-ТАРС.

Шеф-кухарі ресторанів з американською традиційною кухнею в період свят намагаються також трохи зменшувати порції. Крім того, офіціанти в обов'язковому порядку після ситного обіду збирають залишки їжі в коробки і віддають відвідувачам із собою.

Більше ста закладів громадського харчування Лос-Анджелеса вже підписали конвенцію про обмеження кількості викинутої їжі.

За даними ООН, щорічно у світі на смітнику виявляються продукти харчування на суму $750 млрд, у США цей показник сягає $40 млрд.

Корреспондент.net


Якщо ви знайшли помилку на цiй сторiнцi, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Теги: туризм




Коментарі [0]
Коментар:
Захисний код:
Авторизація
Електронна пошта:
Пароль:
Запам'ятати мене на цьому комп'ютері
Якщо ви новий читач, будь ласка, зареєструйтесь.
Ви можете увійти під своїм акаунтом Facebook
Facebook